Naar Koh Samui?

Wij raden Sunshine Holidays Thailand aan!

Sunshine Holidays Thailand is niet een gewoon reisburau dat slechts bemiddelt. Zij geven u persoonlijk advies en behartigen uw belangen lang voordat uw reis begint. Sunshine Holidays Thailand wil niets liever dan dat u zich op uw vakantie kunt verheugen, ervan kan genieten en er met een tevreden gevoel op terug kan zien.

Op de website van Sunshine Holidays Thailand vindt u uitsluitend hotels, villa’s en bungalows, die zij persoonlijk kennen en waarvan de kwaliteit en service aan de hoogste eisen voldoen. Desgewenst kan Sunshine Holidays Thailand ook andere locaties in geheel Thailand voor u verzorgen.

U kunt uw wensen en vragen telefonisch of schriftelijke aan ze kenbaar maken, ook als deze speciaal of bijzonder zijn. Of u nu alleen reist, als paar, als familie of als groep, u ontvangt altijd een voorstel op maat gemaakt. De klanten van Sunshine Holidays Thailand waarderen vooral de professionele en persoonlijke dienstverlening, waarmee zij zich onderscheiden van andere reisbemiddelaars. Zo zorgen zij bijv. voor kostenloze transfers van en naar de luchthaven, haven of treinstation